Très bonne

Äntligen var det dags att återigen bege sig ut på resande fot! Nice i södra Frankrike var flygets destination där Sofia och Mattias skulle hämta upp oss.

Efter att ha haft veckor av regn och mängder av jobb i kalla Svea rike var det skönt att veta att en vecka av sol och avkoppling låg framför oss.

DSCF8377

Direkt efter att jag och Thomas hade plockats upp på flygplatsen åkte vi in till Nice där vi snabbt parkerade oss på en restaurang för lunch. Jag beställde moules frites, musslor kokta i vitt vin med pommes frites och mayo dvs. MUMS!

DSCF8385

Efter lunchen promenerade vi runt i staden och kollade in lite klädaffärer. Efter ett tag blev det så varmt att Sofia fick leda oss till glassfiket med den godaste glassen i stan. De hade säkert uppemot hundra olika glassmaker, varav en fjärdedel var en aningen otippade smaker, såsom Basilika/Tomat, Oliv, Mojito och Tuggummi 🙂

DSCF8389

För min del blev det en M&M-glasskula och en kula med mandarinsorbet. Den sistnämnda var jäääääättegod!! Fick smaka passionssorbet som också var mumma. Skulle kunna tänka mig att campa på torget framför glasstället för att kunna smaka alla deras fruktsmaker.

Med magar fyllda av moules och fruktsorbet begav vi oss sedan mot Sofias lägenhet i Fréjus, där vi slappade vid poolen som vi bara lämnade för att handla middag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s