Sista kvällen med gänget

Hela fredagen tillägnades poolen, men på kvällen åkte vi till Fréjus hamn där vi hade bokat bord på en restaurang som har specialiserat sig på moules frites. På menyn fanns över 40 olika moules-kombinationer som inte underlättade beslutsångesten. Jag hade dock bestämt mig i förväg. Jag skulle bestämt ha en moules ”Fruit de Mer”, musslor med lite annat smått och gott från havet.

Bild 149

Jag var väldigt nöjd med mitt val. Musslorna var väldigt goda och jag hittade hela tiden flera pyttepyttesmå, goda bläckfiskar i grytan. De musslor som Sofia beställde, som var moules med svamp, verkade också väldigt goda. Fick smaka bröd doppad i såsen från hennes gryta, vilket smakade som champinjonsoppa. Gott!!

Bild 150

Till efterrätt beställde alla Crème Brûlée. Sammanlagt har jag ätit fyra under resans gång, men denna var den godaste av dem (dock är Thomas hemlagade Crème Brûlée fortfarande den godaste jag har ätit).

Efter maten promenerade vi bort till ett Rhumerie, där det serverades ren rom och rom blandat i olika drinkar. Jag beställde en mojito och där satt vi och väntade på fyrverkerierna som avfyras varje fredag under juli och augusti månad. När vi satt och väntade på spektaklet började blixtar jaga över molnen. Mitt under fyrverkerishowen öppnade sig himlen och vi fick ta skydd under Rhumeriets tak. Det var väldigt vackert att se fyrverkerierna som lystes upp av ovädrets blixtar. Efter showen tog jag skorna i handen och dyblöta fick vi springa mot parkeringen för att ta oss tillbaka till lägenheten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s