Shop until we drop

Manhattans shopping är så omfattande att det tar dagar att gå igenom alla affärer man är intresserad av. Shoppingdag nummer 2 började på turisttäta Times Square där jag köpte en topp från Aeropostale och en från Forever 21.

Efter att ha skannat igenom Times Square, där Thomas inte kunde hitta några klädaffärer han ville titta igenom, åkte vi till Astor Place för lunch.

Mark's sliders

Vi satte oss vid ett bord vid ”Mark” och beställde in två så kallade sliders var. Jag åt en vanlig minihamburgare och en med bacon och drack milkshake med apelsinsmak toppad med grädde och kanel. Vi delade på en cheese fries, som fick mig att lova att detoxa mig själv vid hemkomsten p.g.a. ångest över en framtida stroke.

Pecan Pie

Till efterrätt delade vi på en pecanpaj. God var den, men vi orkade bara äta hälften.

Resten av eftermiddagen gick vi längs Broadway. Converse-skor och en grå kavaj inhandlades till Thomas. Jag köpte en topp med katter på från Urban Outfitters. Efter tio timmars shopping på Manhattan värkte fötterna och vi båda var utmattade. Vi köpte en flaska vitt och en påse cheetos, vinkade till oss en taxi som tog oss till hotellet och snackade framför tv:n resten av kvällen, medan haglet smattrade mot gatan nedanför och blixten lyste upp hotellrummet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s