Cheesecake, meatballs och tiki-drinkar

Sista dagen i New York hade vi en mental lista över saker vi inte ännu hunnit med att göra. Till en början ville vi shoppa lite mer i Nolita och Soho.

Minicupcakes

Vi stannade för ett litet stopp för att mumsa på minicupcakes från ”Baked by Melissa”. Det blev en Red Velvet, en mintchoklad och en peanutbutter minicupcakes. Smarrigt.

Cheesecake

I Soho vilade vi fötterna på ett mysigt café. Till min stora skam hade jag ännu inte ätit cheesecake, så jag var ju tvungen att beställa en sådan. Den var godare än den såg ut.

Dagens shopping blev mest souvenirer hem, det blev bland annat en Yankees-keps som jag och Thomas ska dela på, men som han i princip lagt beslag på.

Meatballshop

På kvällen tog vi oss till Williamsburg och Meatballshop. Deras köttbullar är så himla goda, så vi köpte deras kokbok för att kunna göra dem hemma. Min middag blev spicy pork-köttbullar med pestosås och risotto. Slickade nästan ur skålarna maten kom i. Yumyummy.

Efter middagen kände vi oss inte klara för att åka hem så vi promenerade runt i Williamsburg. Runt ett av hörnen längs Bedford Avenue lockades vi till ett ställe med färgglad belysning.

Surf Bar

Vi klev in i baren som visade sig vara en surfbar med strandsand istället för golv och surfbrädor istället för tak. Där satt vi och drack varsin Tiki-drink tills efter midnatt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s