Viña del Mar

Vi vaknade sent på förmiddagen på lördagsmorgonen efter att ha fått ett fint välkomnande av Ems och Hector. Kvällen innan hade vi ätit empanadas och druckit drinkar tills in på småtimmarna. Därför tog vi oss tid till att piggna till, äta frukost och packa om våra väskor. Så snart vi kände oss klara skulle vi nämligen ta en 2-timmars lång bussfärd mot kusten.

Santiago

Jag tyckte det var superhärligt att vakna upp till den här utsikten. Ems och Hector bor i en fyrarumslägenhet på otroliga 22:a våningen i centrala Santiago. Jag och Eve fick dela på det sovrum som var ledigt, så otroligt skönt att få slippa bo på hotell.

På eftermiddagen tog vi bussen till Viña del Mar. Det kändes härligt att få åka ner till kusten och se havet igen, dock var det något kyligare i Viña del Mar än i Santiago. Vi åt en sen lunch/middag på ett ställe i stan, där några av Ems och Hectors vänner anslöt också.

Efter att ha vilat en stund i lägenheten vi hyrde gjorde vi oss i ordning för att gå ut och roa oss.

fest

Vi hamnade för på en bar som jag tror hette ”Hollywood”. Där drack jag är jättegod drink som hette ”Kiss”, som smakade jordgubbsmilkshake. Musiken var hög inne i baren, vi kunde inte riktigt prata med varandra därinne, så vi gick vidare till nästa ställe för att få dansa lite.

dans

Vi dansade och dansade tills klubben började med ett liveframträdande som inte verkade så bra. Klockan var då 04:00 ändå, så vi gick tillbaka ”hem”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s