Gavea

Jag kom hem tidigt på morgonen från karnevalen. På söndagen gick vi därför ut lite senare på dagen. Vi tog bussen till Leblon och gick den sista biten till Gavea där det skulle finnas en shoppinggalleria. Vi var något oroliga över att gallerian skulle vara stängd eftersom allt folk i stan firade karnevalen ute på gatorna. Turligt nog var gallerian ändå öppen, dock gjorde den oss besvikna då det inte fanns många intressanta affärer där och det var ganska dyrt.

Eftersom gallerian inte levt upp till våra förväntningar tänkte vi leta upp en marknad vi hade sett från bussen när vi åkte mot Leblon. Vi hittade stranden och promenerade längs den tills vi kom till Ipanema. Längs vägen stannade vi för att köpa fejktatueringar i guld, karnevalaccessoarer samt en massa, massa vatten.

20150216-080902.jpg
Mitt ibland karnevalfirarna hittade vi en marknad som sålde allt möjligt krimskrams. Stånd med armband, musikinstrument, kläder trängdes på det lilla torget. Efter att ha utforskat hela marknaden tog vi oss tillbaka till hotellet för att ordna oss inför kvällen, då vi äntligen skulle få se karnevalparaden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s