Överraskningen

I över ett halvår hade vi lyckats undanhålla för Ems att vi hade bokat flygbiljetter till Santiago. Redan när vi planerade resan bestämde vi oss för att överraska henne. Vi invigde Hector i hemligheten och spånade för hur vi skulle genomföra överraskningen. Hemligheten krävde att vi var undercover i Buenos Aires och att vi, så fort vi landade i Chile, tog oss till Ems och Hectors lägenhet så fort som möjligt.

Vi anlände på lördagen, då Ems jobbar halva dagen, och tog oss snabbt till lägenheten. Vi väntade i ett av sovrummen som de hyr ut tills vi hörde Ems kliva in genom ytterdörren. Hector hade tänkt ut en historia, som gick ut på att det var en person på besök som ville hyra ett rum av dem, som han berättade för Ems samtidigt som han ledde henne till rummet vi väntade i. Det ett tag innan Ems insåg vilka som var i rummet, men sedan

När den värsta chocken lagt sig för Ems, lämnade vi lägenheten. Vi handlade med oss mat och dricka och tog oss till Hectors föräldrars hus i La Florida.

20150313-183404.jpg
Hector blandade svingoda Pisco Sour som vi drack vid poolen. Jag tog även ett par dopp i poolen och solade. Till lunch mumsade vi i oss chilensk sushi, som jag verkligen längtat efter. Så gott! Resten av eftermiddagen vilade vi i skuggan intill poolen.

20150313-183437.jpg

Strax innan kvällen tändes grillen och fylldes med mat. Hector fixade choripan, chorizo i bröd med chilienska salsa, pebre, på. Allt eftersom dök fler och fler personer upp, då det skulle hållas en avskedsfest för en vän där. Vi var med på festen tills klockan två då vi kände oss trötta efter resan och återvände till centrala Santiago.

Annonser

2 kommentarer Lägg till

  1. Hanna skriver:

    Hade gärna sett hennes ansiktsuttryck där!

    1. 2livelife skriver:

      Jo, vi tänkte på att filma det, men ingen ville missa ögonblicket så det blev inget med det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s