Separationsångest

Vår sista dag i Chile hade Ems lyckats få ledigt från jobbet. Vi hade pratat om att göra en utflykt, men av flera skäl fick vi tänka om. Istället tog vi en taxi upp till Cerro San Cristobal för att Thomas, som var den enda som inte varit där innan, skulle få se jungfrustatyn uppe på höjden och blicka ut över ett disigt Santiago.

20150322-200833.jpg
På väg ner från kullen gjorde vi ett stopp vid japanska trädgården. I bakgrunden syns Costanera där shoppinggallerian, som vi var i på söndagen, är.

20150321-160858.jpgNere på plan mark igen slog vi oss ner på en restaurang för att äta lunch. Jag åt revbensspjäll med potatismos till.

Resten av eftermiddagen var lugn. Vi slappade i lägenheten och tog en sväng förbi affären så att jag skulle få köpa med en flaska pisco hem.

Runt midnatt drog vi till Bellavista. Eftersom det var onsdag var det äntligen dags för Miercoles Po’.
image

Miercoles Po'Efter timmar av dansande var det dags att gå hem och försöka ignorera ångesten över att lämna Ems och Hector. Jag dövade den bland annat genom att köpa empanadas på gatan och trycka i mig lite mer chokladtårta som blivit kvar från dagen innan.

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. Eve skriver:

    Åhh så fina tjejer!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s