Matförgiftning och bostadslösa

Lördagen var inte en bra dag för oss. Till en början hade Thomas blivit väldigt dålig, troligtvis matförgiftad från gårdagens middag. Jag och Nazli lämnade endast hotellet för att köpa vatten och salta snacks. Det regnade, så vi tyckte inte att vi missade mycket genom att vara inne på förmiddagen. Jag tog en tupplur när telefonen ringde. Det var en representant från Ving som ville prata med oss angående vår hotellresevation. Hotellet hade blivit överbokat och ville att vi, trots att vi redan var incheckade, skulle flytta. Vi trodde inte vi hade något val, så vi förflyttades till ett annat hotell utanför staden. Det var vi inte helt lyckliga över.

20150406-224450.jpg
Thomas behövde få i sig något att äta. Vi lyckades få i honom lite glass. Han blev inte bättre förrän senare på eftermiddagen då vi hotade med att ringa efter en läkare.

En stund senare tog vi taxi in till stan och åt en ganska dålig middag. Huvudsaken var att vi kom ut en sväng för att iaf försöka bättra en dag som annars varit sämst hittills.

Annonser

2 kommentarer Lägg till

  1. Hanna skriver:

    Usch, jag visste inte att Thomas blev sjuk. Hoppas han blev snabbt kry!

    1. 2livelife skriver:

      Jo, han blev ganska dålig och var det nästan hela dagen. Vid ett tillfälle ville jag verkligen ta med honom till läkare men han vägrade 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s