Sommarkänsla i Köpenhamn

När pollensäsongen var som värst i Stockholm var det dags för ännu en snabbvisit i Köpenhamn. Denna gång med minsta lillasyrran.


Vi började vår semester med att stanna till vid Lagkagehuset och köpa oss varsitt wienerbröd. Med munnarna fulla strosade vi runt i staden, fnissade åt det danska språket och letade efter ett ställe att käka lunch på.

Vi promenerade runt i Christianshavn och stannade till vid de butiker vi (jag) vill kika in i. Började redan efter ett par timmar känna mig mindre allergisk och kunde njuta av det varma vädret.

När klockan närmade sig kvällstid tog vi oss till restaurangen ”Gran Torino” för pizzamiddag. När matkoman var ett faktum och vi inte kunde få i oss mer pizza gick vi till grannbaren….

…”Bar Next Door”. Det var tillräckligt varmt för att sitta ute. Jag valde drinkar åt oss, sedan satt vi och kollade på folket utanför som firade det varmare vädret i solens sista ljus.

När drinkarna var uppdruckna promenerade vi runt i ett nattligt Köpenhamn. Tonerna från ett liveband lockade in oss i en bar på Ströget, där vi chillaxade (chilla+relaxa, resans tema) torsdagens sista timmar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s